Takim me veprimtarët e IRDK-së në Zvicër

Irdk

Partia Egjiptiane - IRDK

e martë, 03 nëntor 2020

Diaspora ka qenë iniciatore e udhëheqëse e kamotshme e shumë nismave të kauzës egjiptiane dhe pjesë e pandashme e organizimit politik të IRDK-së.

Gjatë kësaj jave, kryetari Elbert Krasniqi dhe zv. kryetari Fridon Lala qëndruan për vizitë në Zvicër. Së bashku me kryetarin e degës së IRDK-së në Zvicër, z. Flamur Ajetaj, ata vizituan diasporën tonë në disa zona ku komuniteti është më i përqendruar, biznese të ndryshme, aktivistë e atdhetarë.

Diaspora ka qenë iniciatore e udhëheqëse e kamotshme e shumë nismave të kauzës egjiptiane dhe pjesë e pandashme e organizimit politik të IRDK-së.

Për më tepër, gjatë këtyre vizitave u themeluan, riorganizuan dhe ristrukturuan dhe disa nëndegë të IRKD-së në Zvicër.

Nëndega në kantonin e Ticinos:

Haxhi Fazlijaj - Kryetar,

Brahim Ajetaj - Nënkryetar,

Valdet Feta - Sekretar,

Luan Murati - Arkatar,

Bardh Bajrami - Anëtar i kryesisë.

Nëndega në kantonin e Obwaldenit:

Faruk Berisha - Kryetar,

Arian Imeraj - Nënkryetar,

Albin Berisha- Sekretar,

Turken Ibrahimi - Arkatar,

Quash Zikolli - Anëtar i kryesisë.

Një falënderim i veçantë për kryesinë qendrore të IRDK-së në Zvicër për organizimin e të gjitha takimeve dhe kontributin e dhënë:

Flamur Ajetaj - Kryetar,

Nusret Berisha - Nënkryetar,

Vllaznim Saku - Sekretar,

Selim Golla - Arkatar,

Rrustem Kerellaj - Anëtar i Kryesisë,

Tush Maleshaj - Anëtar i kryesisë


Irdk

Ky është web site zyrtar i partisë politike Partia Egjiptiane, IRDK. Të gjitha informacionet e publikuara janë e drejt autoriale e partisë. Administrimi i web site bëhët nga Partia Egjiptiane - IRDK.

Irdk

info@irdk-kosova.org

© 2021 - Fazli Stollaj